VG-62 Ringeten Riikka Vainiolle Kultainen Sydän -palkinto

Sirkku Hynninen (vas.), Aino Paasonen ja Juhani "Juuso" Wahlsten ojensivat ringeten Kultainen Sydän palkinnon Riikka Vainiolle.

RINGETTE. Viime syyskuussa edesmenneen suomalaisen ringettelegendan Matti ”Pappa” Paasosen perheen nimeä kantava ringeten Kultainen Sydän ojennettiin tänä keväänä Naantalin VG-62:n keskushyökkääjälle Riikka Vainiolle. Matti Paasosen tytär Sirkku Hynninen ja Sirkun tytär Petra Soikkeli valitsevat vuosittain Kultaisen sydämen saajan.

Sirkku Hynninen myöntää, että Naantalin VG Ringeten päättäjäisissä palkintopuhe oli vaikea tilanne.

– Isäni Matin kanssa työstimme tätä palkintotilaisuutta yhdessä ja tunteet nousivat pintaan, ei voi mitään. Minulla oli ilo ja kunnia myöntää palkinto maan parhaimpiin kuuluvalle huippulahjakkaalle Naantalin VG:n keskushyökkääjälle Riikka Vainiolle, kertoo Sirkku Hynynen puheessaan.

Kultaista Sydäntä luovuttamassa oli myös lajin maahantuoja Juhani ”Juuso” Wahlsten ja Aino Paasonen.

Riikka Vainiolta löytyy SM-mitaleita, MM-mitaleita, pistepörssin ykkössijoja. Vainio toimii niin edustuksessa kuin luistelukoulun rehtorinakin.

TSS