Raisiossa järjestetään Kokonainen päivä naisille

RAISIO. Hyvinvointia, tanssia, pääsiäisostoksia, messu, konsertti ja muuta mukavaa on tarjolla naisten keväisessä Kokonainen päivä -tapahtumassa Raisiossa sunnuntaina 9. huhtikuuta. Monipuolisen ohjelman joukosta voi poimia mieleisensä tai tulla mukaan vaikka koko päiväksi.

Suuri osa päivän ohjelmasta keskittyy Raision seurakuntatalolle, jossa kello 12 alkaen kuullaan kotitalousopettaja ja kouluttaja Aira Kuvajan luento kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveellisestä ravinnosta ja valmistetaan yhdessä erimakuisia smoothieita.

Kuvaja palkittiin Suomalaisten kotitalousalan toimijoiden verkosto FIN-IFHE:n toimesta Kotitalouden Kompassi -tunnustuspalkinnolla perjantaina 31. maaliskuuta.

Tilaisuudessa on myös mukaansatempaavaa musiikkia ja gospel-lattaritanssia. Tansseja ovat opettamassa Gospel -lattariohjaajat Hannele Siltala, Taru Kervilä, Laura Ahteela ja Marita Kraama, jotka toimivat ohjaajina myös Raision Pyryjen ja seurakunnan järjestämillä Gospel -lattaritunneilla maanantaisin Kuloisten koululla. Lattareiden jälkeen siirrytään kehonhuoltoon ja venyttelyyn, ja sauna on lämpimänä iltaan asti.

Aamuvirkut voivat aloittaa päivänsä osallistumalla palmusunnuntain messuun Raision kirkossa ja messun jälkeen voi siirtyä Tasalan Kamariin kirkkokahveille ja Pääsiäismyyjäisten tarjontaa ihastelemaan.

Päivän päätteeksi ja hiljaisen viikon alkajaisiksi järjestetään Raision kirkossa klo 18 tunnelmallinen konsertti Laudamus te, jossa sopraanot Leena Kosola ja Marja Springfeldt esittävät aarioita ja duettoja mm. Vivaldin teoksesta Gloria, Bachin Johannes-passiosta ja Händelin Messias -oratoriosta. Urkuja soittaa Stephen Evans.

Päivän tapahtumiin on vapaa pääsy, mutta hyvinvointiluennoille ja Gospel-lattari- ja kehonhuoltotunneille pyydetään ennakkoilmoittautumista tarjoiluja varten.
Lisätietoa Kokonainen päivä -tapahtumasta ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Raision seurakunnan nettisivuilta.

TSS