Naantalilaiset NouHätä!-aluekilpailun voittoon

Varsinais-Suomen aluekilpailun voittajat Naantalin Suopellon koulusta. Kuva: Varsinais-Suomen pelastuslaitos / Eeva Hämäläinen.

NAANTALI. Kahdeksasluokkalaisten NouHätä!-kilpailun Varsinais-Suomen aluekilpailu käytiin 5. huhtikuuta Liedon paloasemalla. Aluekilpailun voitti Suopellon koulun joukkue Maria Piirainen, Klaara Lintunen ja Ella Vähäpassi Naantalista.

Voittajajoukkue edustaa Varsinais-Suomea Pelastusopistolla Kuopiossa 4. toukokuuta järjestettävässä finaalissa. Pelastuslaitos preppaa joukkuetta kisoja varten muun muassa antamalla ensiapu- ja alkusammutuskoulutusta. NouHätä!-finaaliin osallistuu yhteensä 22 joukkuetta, yksi maan kunkin pelastuslaitoksen alueelta.

Toiseksi tuli Kiiruun koulun joukkue Somerolta ja Armfeltin koulun joukkue Salosta. Sauvon koulukeskuksen joukkueen Oskari Katajainen, Jarno Neulanen ja Eemeli Kuopila jäivät neljänneksi karsiutuen tiukasti finaalista.

TSS