Maakuntaviesti Ski Teamin nimiin

Maakuntaviestin voittaneessa joukkueessa hiihtivät Matti Piha (vas.), Ilana Onnela, Timo Juusti, Lassi Vuorinen, Marko Takomo ja Teija Onnela.

HIIHTO. Varsinais-Suomen maakuntaviestit hiihdettiin Pöytyällä Haukkavuoren tykkilumiladulla. Kisa oli raisiolaisen SkiTeamin hallinnassa heti alkumetreistä lähtien ja maalissa voitiin todeta, että SkiTeam 105 oli ensimmäisellä yrityksellään maakuntaviestin ykkönen!

Avausosuudella Matti Pihan taktiikkana oli seurata Liedon Jarkko Hiltusta ja antaa Timo Juustille hyvät lähtöasemat toiselle osuudelle.  Timo irtautui varsin nopeasti muista, jonka jälkeen ero kasvoi tasaisesti muihin joukkueisiin. Kolmannella osuudella Ilana Onnelasäilytti johdon ja seuraavilla osuuksilla Marko Takomo, Teija Onnela ja ankkuri Lassi Vuorinen saivat tehdä rauhassa oman hiihdon.

Tiimin menestyksekästä joukkuepanosta täydensi 2-joukkue ollen sijalla 4. ja 3-joukkue sijalla 14.

TSS