Naantalin Laulajat konsertoivat jouluisissa tunnelmissa 10.12.

MUSIIKKI. Viime vuonna 70 vuotta täyttänyt sekakuoro Naantalin Laulajat esiintyy lauantaina 10.12. klo 16 iloisessa koko perheelle sopivassa joulukonsertissa Kristoffer-salissa. Konsertissa kuullaan niin vanhoja, perinteisiä ja hartaita lauluja kuin reippaita, iloisia ja vähän uudempiakin joululauluja.

Lämminhenkisessä konsertissa kuoroa rytmittää harmonikasta, bassosta ja kitaroista koostuva bändi. Kuoroa johtavat Johanna Järvinen ja Antti Huovinen.

Kuoron taiteellinen johtaja Johanna Järvinen on tapansa mukaan kehitellyt konserttiin ”punaisen langan”, kertomuksen tontuista, lapsista ja tavallisista perheen isistä ja äideistä, jotka kaikki valmistautuvat joulun viettoon eri tavoin. Konsertin alussa piirretään joulukortteja läheisille ja kootaan enkelikelloja, mutta jo samaan aikaan Korvatunturilla joulupukki on lähdössä matkaan ja komentaa tontut pakkaamaan rekeään. Aattona sitten joulupukki saapuu, lahjat jaetaan ja riemuitaan. Sitten rauhoitutaan jouluyöhön. Joulupäivän valjetessa saadaan nauttia lumesta ja lähteä vaikka rekiajelulle. Joulu on saapunut Naantaliin.