Ritva Elomaan mielestä kansanedustajat voisivat juhlia linnassa vain joka toinen vuosi

Kansanedustaja Ritva Elomaa.

POLITIIKKA. Perussuomalaisten kansanedustajat, maskulainen Ritva Elomaa ja kuopiolainen Pentti Oinonen ehdottavat, että kansanedustajat voisivat jatkossa osallistua Linnan juhliin joka toinen vuosi.

– Näin muut kansalaiset saisivat mahdollisuuden osallistua Linnan juhliin kansanedustajien sijasta. Itsenäisyyden juhlavuoden lähestyessä etenkin Suomea vapauden ja tulevaisuuden taanneita naisia ja miehiä olisi hienoa nähdä juhlissa, Elomaa pohtii.

Elomaa ja Oinonen pitävät itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa arvokkaana tilaisuutena ja kutsun saaminen juhliin on aina kunnia. He toivovat, että juhlavastaanotolle voisi osallistua entistä enemmän ansioituneita kansalaisia, joita ei valita kutsulistalle pelkän viran tai luottamustehtävän perusteella.