Vuoden Kasvo 2016 -kisa on käynnissä

Paikallisina kasvoina Vuoden Cambridge Kasvo 2016 -kisassa ovat naantalilainen Riina Miettinen ja kaarinalainen Markus Saukkoriipi. Kuva: Cambridge/Kuvamestari Kalefoto.

KILPAILU. Cambridge Ohjelman Vuoden Kasvo 2016 -kisan nettiäänestys on käynnissä ajalla 7.–19.6. Kisaa käydään kolmessa kategoriassa: Vuoden Kasvo Nainen, Vuoden Kasvo Mies ja Vuoden Kasvo painonhallitsija. Voittaja kustakin kategoriasta pääsee palkintomatkalle Roomaan yhdessä valmentajansa kanssa.

Naisten sarjassa kilpailee Raisiosta kevään tuore ylioppilas Riina Miettinen, joka halusi laihduttaa suurta juhlapäiväänsä varten. Miettisen raisiolaisen Cambridge-valmentajan Elina Ahvamaan mukaan onnistuneen laihdutuksen kruunasi stailaus- ja kuvauspäivä Raisiossa.

– Vaateliike Milinen ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa haettiin nuoren naisen uudistunutta juhlatyyliä. Upea juhlameikki ja kampaus tehtiin Kauneushoitola Sofian Timantissa ja kaunis kokonaisuus ikuistettiin Kuvamestari Kalefotossa. Valmistautuminen onnistui siis paikallisessa yrittäjäyhteistyössä, iloitsee Ahvamaa.

Miesten sarjassa kilpailee muun muassa sporttinen kaarinalainen Markus Saukkoriipi, jolle viime kesänä maistui kesän grilliherkut siinä määrin, että vyötärölle pääsi kertymään ylimääräisiä kiloja.

– Nyt nuori mies on kuitenkin karistanut liikakilonsa ja nauttii taas täysillä liikunnan riemusta. Myös hänen muutoksensa ikuistettiin Kalefotossa, Saukkoriipeäkin valmentava Ahvamaa sanoo.

Kumpikin kilpailija on onnistunut laihduttamaan 10 kiloa. TSS