Volter Kilpi -kirjallisuusviikko ottaa varaslähdön jo perjantaina

TAPAHTUMAT. Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko ottaa varaslähdön 1.7.2016 klo 19 alkaen Kustavin Tuulentuvalla. Tervetuliaissanat tilaisuudessa lausuu Kustavin rakennuslautakunnan puheenjohtaja Irja Skytén-Suominen. Kustavin kirjallisuusyhdistyksen puolesta vieraat tervetulleeksi toivottaa varapuheenjohtaja Timo Sarvilinna. Tervetuliaissanojen jälkeen ohjelma jatkuu dokumenttivideolla saariston kauneudesta ja karuudesta. Illan päätteeksi tanssiorkesteri Albatros tanssittaa, ja tarjolla on kakkukahvit.

Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikko järjestetään 13.—17.7.2016 teemalla Taistella turhan tähden –taide ei tarvitse selityksiä. Taidetta taiteen vuoksi. Festivaalin tähtinä nähdään muun muassa näyttelijä Jonna Järnefelt, kansanedustaja Ritva Elomaa sekä lukuisia muita tunnettuja ja mielenkiintoisia nimiä.

Tapahtuman taiteellisena johtajana jatkaa kirjailija-teatteriohjaaja Juha Hurme.