Nopeusrajoitus Raision ja Nousiaisten rajan välillä nousee huomenna 100 kilometriin tunnissa

LIIKENNE. Kasitiellä otetaan torstain 23.6. aikana käyttöön lopullinen nopeusrajoitus 100 km/h Raision ja Nousiaisten rajan välillä. Samalla yhteys Maskuntien ja Seppäläntien välillä avataan liikenteelle. Tie toimii vielä syksyyn asti sekaliikennetienä. Tieosuudella on voimassa lopullinen nopeusrajoitus, 50km/h.

Raisio–Masku-urakka on osa vuonna 2014 alkanutta kasitien laajempaa hankekokonaisuutta. Urakan aikana kasitietä on parannettu moottoritieksi yhdeksän kilometrin matkalla. Turun ja Porin välillä rakennustöiden merkittävimmät vaikutukset ovat liikenneturvallisuuden ja liikenteen sujuvuuden paraneminen sekä ympäristön haittavaikutuksien väheneminen. Kokonaisuuden työt jatkuvat vuoteen 2018 asti.