Haunisten frisbeegolfrata on nyt 18-väyläinen

LIIKUNTA. Haunisten frisbeegolfrata eli Hauninen Disc Golf Park on nyt avattu täysimittaisena eli 18-väyläisenä. Radan lähtöpaikka sijaitsee Haunisten altaan eteläpuolella, Santaojantien päässä. Lisäksi 400 metriä lähtöpaikasta länteen on rakennettu taukopaikka, jossa on frisbeegolfaajien ja ulkoilijoiden käyttöön katos, grilli ja kaunis maisema.

Frisbeegolfradan rata-aluetta viimeistellään vielä heinäkuun aikana. Kaadettua puustoa kerätään pois maastosta ja vesakkoja karsitaan. Työt eivät estä kentän käyttöä.

Radan on suunnitellut Juho Rantalaiho, InnoveEurope. Radan rakennustyöt on tehty yhteistyönä Raision kaupungin ja Raision Rinkka ry:n kanssa. Suomen Latu ry lahjoitti Raision Rinkalle 9 koria käytettäväksi ulkoilualueelle toteutettavaan hankkeeseen.