K-Supermarket Katariina avasi uudistuneena

Kauppiaat Minna ja Jari Suojanen sekä Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virta leikkaisivat uudistuneen K-Supermarket Katariinan avajaisnauhan.

Kaarinan keskustassa sijaitseva K-Supermarket Katariina avasi uudistuneen ja laajentuneen myymälänsä torstaina. Valikoima on kasvanut muun muassa erityisruokavalioiden osalta. Lisäksi kalaa savustetaan nyt omassa uunissa ja viihtyvyyttä on lisätty leveämmillä käytävillä.

YRITYSUUTISET. K-Supermarket Katariinan pääsiäisen jälkeen aloitettu laajennus- ja uudistusremontti on saatu päätökseen. Avajaisia juhlittiin viime viikon torstaina, kun kauppiaat Jari ja Minna Suojanen sekä Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virta leikkasivat avajaisnauhan ja toivottivat asiakkaat tervetulleiksi.

Mielestäni kaupan pitää uudistua 5–8 vuoden välein. Muutoksilla kauppa pysyy ajantasalla, jolloin tyyli ja fiilis ovat avainasemassa, kuten erityisesti se konkreettinen tarjonta, Jari Suojanen kuvaili.

Katariinassa on nyt aiempaa laajempi gluteenittomien ruokien valikoima, myös vegaanitarjonta on kasvanut. Tuotteiden merkintöihin on panostettu, jotta erityisruokavaliot löytyvät helpommin.

Lisäksi kalaosasto on uusittu ja Katariinassa tullaan panostamaan rajusti kokonaisiin kaloihin. Viikonloppuisin on puolestaan tarjolla erikoisuuksia. Myös oma savustusuuni on uutta.

Savustusuunista saa todella hyvänmakuista kalaa. Tiedän, että myös asiakkaat tykkäävät tästä uudistuksesta, Suojanen uskoo.

Erikoisjuustojakin on otettu valikoimaan aiempaa enemmän. Hedelmä- ja vihannesosasto on saanut uuden ilmeen, ja jo maaliskuussa supermarketin yhteyteen aukesi täyden palvelun Posti.

Suojaset aloittivat kauppiaina viitisen vuotta sitten, jolloin toteutettiin edellinen suurremontti.

Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeää. Osa sitä oli muuttaa aiemmin ahdas hedelmä- ja vihannesosasto nyt avarammaksi ja tuoda maitokäytävälle leveyttä. Uutta tilaa on kaiken kaikkiaan 320 neliötä.

Avajaisissa oli paikalla myös Keskon edustajia ja vaikka uudistukset olivat lähtöisin kauppiaspariskunnasta, oli Kesko sekä kiinteistön omistaja mukana suunnitteluvaiheessa.

Kaarina kasvaa usean sadan asukkaan vuositahtia ja on elinvoimainen kaupunki. On hienoa, että myös Supermarket elää ajanhermolla, kaupunginjohtaja Virta kiitteli.

Tuoreimpien elintarvikekauppatrendien mukaisesti Katariinassa kuljetaan eturintamassa myös itsepalvelukassojen osalta, sillä ne ovat nyt osa palvelukokonaisuutta.

Marko Vihriä