Huippujuniorit ottavat mittaa toisistaan Naantalin Aurinko Golfin kentällä

GOLF. Naantalin Aurinko Golfissa pelataan jälleen 14.–15. kesäkuuta huippuluokan junior- golfia. Kilpailu järjestetään osana Finnair Junior Touria (FJT), joka on Suomen ylin alle 21-vuotiaille kilpapelaajille järjestettävä kilpailukiertue. Kiertue sisältää kauden aikana 14 pelitapahtumaa, jotka pelataan ympäri Suomea. Kisat pelataan pääasiassa 36 reiän eli kahden kierroksen kilpailuna. Kiertueen kilpailuista viisi (5) on 54 reiän FJT Major- kilpailuja.

Ikäluokan parhaiden pelaajien haastamisen lisäksi Aurinko Golfissa pelattava kilpailu tarjoaa mahdollisuuden kerätä maailman amatöörirankingin WAGR- pisteitä (World Amateur Golf Ranking). Näitä pisteitä keräämässä ja osakilpailun voitosta taistelemassa ovat Aurinko golfin omat juniorit Miro Vesterinen, Simo Haavisto ja Eemil Alajärvi. Kilpailua on mahdollista seurata paikan päällä joko seuraamalla peliryhmiä tai katsomopaikoilta klubitalon läheisyydessä.