Vanhemmuuden viikko sai arvoisensa päätöksen Raisiossa

Lapset pääsivät kokeilemaan sirkusvälineitä Vaisaaren pihalla perjantaina 29.4.

RAISIO. Vanhemmuuden viikon päätapahtuma järjestettiin Raisiossa Vaisaaren koululla perjantaina 29. huhtikuuta. Koko perheelle suunnatussa tapahtumassa oli paljon ohjelmaa kaikenikäisille niin sisällä kuin ulkonakin auringon paisteessa.

Sisällä lapset pääsivät muun muassa nauttimaan keväisestä nukketeatteriesityksestä, temppuilemaan liikuntasaliin ja hoitamaan pehmoleluja Nallesairaalaan. Lisäksi otettiin perhepotretteja ja mietitittiin, mitkä asiat ovat tärkeitä kunkin perheen arjessa. Perhearki oli myös Vanhemmuuden viikon teema tänän vuonna.

Ulkona lapset pääsivät muun muassa tutustumaan poliisiautoon, nikkaroimaan linnunpönttöjä, paistamaan vaahtokarkkeja, kokeilemaan sirkusvälineitä, silittämään koiria ja kilejä sekä pelaamaan tankofutista.

Vanhemmuuden viikkoja on järjestetty vuodesta 2012 asti eri teemoilla. Mukana on 11 kuntaa: Kaarina, Paimio, Naantali, Masku, Sauvo, Turku, Lieto, Rusko, Mynämäki, Raisio ja Nousiainen.

Janica Vilen