Läntisen Suomen suurimman veneilytapahtuman 27.–29.5.2016 järjestettävien Naantalin Venemessujen virallinen ohjelmaliite julkaistaan Turun Seutusanomissa torstaina 19. toukokuuta.

Ohjelmaliite tavoittaa Postin jakelussa yhteensä 92 000 kotitaloutta päiväjakelussa Turun talousalueella. Lisäksi niitä jaetaan messuilla sekä noin 70 noutojakelupisteessä matkailijoille ja mökkiläisille.

Turun Seutusanomat julkaisee liitteessä messuilla esiintyvien veneilyalan ammattilaisten ja harrastajien haastatteluja. Vetonauloina tämän vuoden tapahtumassa ovat muun muassa F1-veneiden maailmanmestari Sami Seliö ja huippuluokan flyboardaaja Vadim Nekhaev.

Nainen veneilee -teemalla järjestettävät seitsemännet Naantalin Venemessut tuovat mielenkiintoista katsottavaa ja koettavaa koko perheelle. Ohjelma pitää sisällään Miss Model of the World -osakilpailun Fashion Team -muotinäytöksineen sekä tutustumista uusiin harrastusmahdollisuuksiin kuten suppailuun sekä radio-ohjattavaan nopeusveneilyyn. Paikalla on myös esimerkiksi Viisaasti vesillä 2016 -kiertue. Uusi messualue pitää sisällään veneilytarvikkeiden rompetorin. Tapahtuma on pääsymaksuton.

Ohjelmaliitteessä on vielä tilaa näytteilleasettajien mainoksille, joten varaa paikkasi pikaisesti mediamyynnistämme: Maria-Leena Kontio 045 111 6931, Mika Leinonen 040 706 2132, Maritta Palmula-Kuloila, 045 139 2151, Seija Minkkinen 045 111 6932.