Hulvelan Helmessä järjestetään avoimet ovet torstaina 19.5.

RAISIO. Eläkeikäiset voivat käydä tutustumassa Hulvelan Helmen tiloihin (Hulvelankatu 20) ja palveluihin torstaina 19. toukokuuta, kun Helmessä vietetään avoimia ovia klo 10–14. Avoimien ovien ideana on tehdä Helmeä tutuksi ja antaa vinkkejä eläkeikäisen arkeen.

Hulvelan Helmen avoimet ovet on vuosittainen tapahtuma. Tänä vuonna tapahtuman organisoinnissa ovat olleet mukana Turun ammattikorkeakoulun toimintaterapeuttiopiskelijat ja päivän erityisenä teemana on liikunta ja tasapaino. Keskuspuiston Kuntokeitaalla on klo 10–13 laiteopastusta ja tasapainorata. Klo 11.30 ja klo 12.30 on Hulvelan palvelukeskuksen pääoven edessä luvassa taukojumppaa.

Klo 10.30 on Hulvelan palvelukeskuksen ruokasalissa tietoisku ravitsemuksesta ja pääoven edessä olevalta grillikatokselta voi ostaa makkaraa. Lisäksi luvassa on Luontovisa-kävely ja arpajaiset. Sateen sattuessa kaikki ohjelma pidetään sisätiloissa.