Kuntorata on Varissuon paras liikuntakohde!

Varissuolaiset Kim ja Anniina Nordman kävivät Itäkeskustreffeillä, saivat mukaansa viikon lehden ja jättivät juttuvinkkejä lapsiperheen näkökulmasta.

Itäkeskustreffeillä äänestettiin Varissuon paras liikuntakohde, saatiin lehdelle palautetta ja juttuvinkkejä sekä askarreltiin kortteja 40-vuotiaalle Varissuolle.

VARISSUO. Osana Varissuon kaupunginosaviikkoja Itäkulma-lehti kävi yhdessä kaupunginosaviikkojen toimijoiden kanssa pitämässä Varissuon liikekeskuksessa Itäkeskustreffit. Kaupunginosaviikkojen teemana on tänä vuonna liikunta ja siksi Itäkeskustreffeillä lukijat pääsivät äänestämään Varissuon parasta liikuntakohdetta. Äänestyksen voitti Varissuon kuntorata ulkokuntoilulaitteineen. Seuraavaksi eniten ääniä sai jäähalli ja siellä toimiva kuntosali. Kolmanneksi ylsi Majanummen monitoimitalolla järjestettävät jumpat. Muut kohteet, kuten alueen jalkapallokentät saivat vain yksittäisiä ääniä.

Varissuon kuntoradan pituus on 1,9 kilometriä ja se on valaistu aamukuuden ja iltakymmenen välillä pimeään aikaan. Talvisin sinne tehdään hiihtolatu lumitilanteen ollessa kohdillaan. Reitin varrella on myös ulkokuntoilulaitteita, joissa pääsee harjoittamaan lihaskuntoa lenkin lomassa. Vaikka varsinaisella radalla on pituutta vain vajaat pari kilometriä, sen kautta aukeaa reitit myös Kohmoon, Pääskyvuoreen ja Hannunniittuun. Reitti soveltuu hyvin sekä juoksemiseen että kävelyyn ja se on kuljettavissa myös lastenvaunujen kanssa.

Uusi lehti on tuttu monelle

Itäkulma-lehteä alettiin julkaista viime lokakuussa. Nyt se oli tuttu jo monille ja se sai Itäkeskustreffeillä paljon positiivista palautetta. Kehitysideoitakin annettiin: Lukijat toivoisivat, että lehti ilmestyisi joka viikko ja lisäksi kaivattiin enemmän sivuja sekä enemmän juttuja eläkeläisistä ja lapsista.

Äänestykseen osallistuneiden ja palautetta antaneiden kesken arvottiin 20 euron lahjakortti voittajan itsensä valitsemaan varissuolaiseen liikkeeseen. Arvonnan voitti Jukka Pajarinen. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Korttipajan antia.
Korttipajan antia.

 

 

Janica Vilen