Naantalin Aurinkosäätiön palvelutalon asukkaat ihastuttivat vaatemalleina

Yhteiskuvassa Naantalin Aurinkosäätiön palvelutalon mallit sekä vaatedivari Pikku-Pariisin yrittäjä Pirjo Naatti ja palvelutalon vapaa-ajanohjaaja Minna Kollin. Kuva: Jenna Salmi.

MUOTI. Naantalissa sijaitsevan Aurinkosäätiön palvelutalon Aurinkokammarissa järjestettiin 15. huhtikuuta muotinäytös, jossa viisi palvelutalon naispuolista asukasta esitteli kevätmuotia. Malleina toimivat Kaisu Virtanen, Anja Vuorisalo, Kyllikki Pirttiniemi, Eeva Paananen ja Helvi Manninen.

Vastaavanlainen muotinäytös järjestettiin palvelutalossa ensimmäistä kertaa viime vuonna. Molemmilla kerroilla mallit vaatetti naantalilaisen laatuvaatedivari Pikku-Pariisin yrittäjä Pirjo Naatti.

Perjantain muotinäytöstä oli odotettu jännittynein mielin.

Järjestelyissä poikettiin viime vuoteen verrattuna niin, että asukkaat eivät käyneet valitsemassa ja sovittamassa asukokonaisuuksia yrityksessäni, vaan minä toin mukanani näytösaamuna useamman parin ala- ja yläosia, hattuja, huiveja, koruja ja laukkuja, joista he saivat valita omaan tyyliinsä sopivimmat, Naatti kertoo.
– Kävelymatkaa kertyy sen verran, että vaatteiden sovittaminen etukäteen Pikku-Pariisissa koettiin vaikeaksi toteuttaa tänä vuonna, lisää Naatti.

Naatti kiittelee Aurinkosäätiön palvelutaloa upeasti järjestyneestä tapahtumasta.

Malleina toimineet ovat ihania, positiivisia ja energisiä naisia. Heidän sekä tietysti Aurinkosäätiön palvelutalon vapaa-ajanohjaaja Minna Kollinin kanssa oli taas ilo tehdä yhteistyötä, iloitsee Naatti.
– Tarkoituksena on piristää naantalilaisten palvelutaloasukkaiden arkea hieman päivärutiineista poikkeavalla ohjelmalla, Naatti hymyilee.

Katariina Mäkinen-Önsoy

 

 

Katso Jenna Salmen kuvagalleria alta: