Maskun tempolaiset kansainvälisillä tatameilla

Henri Huhtala vetämässä alkulämmittelyä tempolaisille Tukholmassa. Kuva: Aleksi Elo.

JUDO. Maskulaisen urheiluseura Tempon judojoukkueet kisasivat 16.4. Tarttossa ja Tukholmassa.

Tukholman judokisat olivat perinteiset Södran Judo Open -kisat, joissa muun muassa Ruotsin judo-maajoukkue vieraili jakamassa nimikirjoituksia. Saana Syrjämäki ja Atte Helenius taistelivat hienosti hopeaa. Pistesijoille ylsivät Väinö Seppälä, Jesse Leino, Aleksi Huhtala, Miro Malinen, Severi Jokinen, Vanessa Grönblom ja Anniina Talvitie.

Tarttossa Tempon joukkue osallistui judon kevätturnaukseen. Otso Seppälä taisteli hienosti hopealle ja Konsta Puottula viidenneksi. Vierailu kuuluu Tempon ja Tartton Zen judon ystävyysseura toimintaan. Judoilun ohella joukkue kävi uimassa ja kiipeilypuistossa.

Kisatiimin valmentajien Teemu Virtasen ja Suvi Ojasen mielestä vierailut tuovat mukavaa vaihtelua treenaamiseen.

Anne Kirstinä