TAPAHTUMAT. Metsämäessä 16.4. järjestetty Takakonttikirppis on muodostumassa LC Littoisen merkittäväksi aktiviteetiksi. Tämän kertainen tapahtuma keräsi lähes 100 myyjää ja useita satoja ostajia. Kaiken kaikkiaan tapahtumasta jäi hyvät muistot. Järjestäjille merkittävää oli, että tuottojen määrä nousi noin tuhanteen euroon. Summa käytetään kokonaisuudessaan nuoristyön avustuksiin.

Kokemusten innostamana LC Littoinen suunnittelee seuraavan Takakonttikirppiksen järjestämistä. Todennäköinen ajankohta on kesälomakauden jälkeen.

Seuraava näkyvä tilaisuus tulee olemaan 19.5. järjestettävä kuudes Littoistenjärven ympärijuoksu. Sen järjestävät LC Littoinen, Littoisten Työväen Urheilijat, Liedon Eränkävijät ja Turun Työpaikkaliikunta TUPI. Kaikkien näiden tavoitteena on omalla tavallaan tukea nuorisotyötä. Mukana on myös Liedon SPR.

Pentti Jäntti