Hevosmetsuritalkoot lauantaina 9.4. Pääskyvuoressa

PÄÄSKYVUORI. Perinteiset hevosmetsuritalkoot järjestetään tänä keväänä Pääskyvuoren Marjavuorella. Kaupunkilaiset ovat tervetulleita talkoisiin lauantaina 9. huhtikuuta klo 11–15.

Talkooväki avustaa hevosmetsuria keräämällä risuja ja rankoja kuormaamista varten. Työkäsineet saa paikan päältä. Talkoolaisille on tarjolla on kahvia ja lämmintä mehua. Talkoihin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Alueen koululaiset osallistuvat tapahtumaan koulupäivien aikana. Maanantaista keskiviikkoon talkoissa ahertaa koululaisia Pääskyvuoren koulusta ja torstaista perjantaihin Varissuon koulusta.

Turun Kiinteistöliikelaitos järjestää nämä ympäristötalkoot yhdessä Kuntec Oy:n kanssa.

Turun kaupunki järjestää erilaisia talkoita, joihin asukkaiden on mahdollista osallistua. Talkootyöllä on suuri vaikutus asuinympäristön viihtyisyyteen. Viime vuonna kaupunki järjesti 124 talkootapahtumaa ja niissä oli osallistujia yhteensä 6608. Usein talkoilla ehostetaan omia lähialueita, mutta myös uudenlaiset talkooideat ovat tervetulleita.