Valssin SM-kilpailut Liedossa 12.3.

TANSSI. Raisiolainen lavatanssiseura Lavahirmut ry järjestää 12. maaliskuuta Liedon Lietohallissa Suomen Lavatanssi Cupin tämän vuoden toisen osakilpailun, jossa cup-lajeina ovat Valssi ja Hidas valssi. Cupin ulkopuolisena lisälajina on Hitaat. Valssien osalta kyse on myös Suomen mestaruuskilpailuista.

Kilpailuissa kaikki voivat osallistua kahteen sarjaan. Avoin sarja on nimensä mukaisesti avoin kaikille. Kilpailun erikoissarjoina ovat Nuorikot, 100-sarja, Seniorit ja Uudet kisaajat.

Tapahtuma kerää Suomen lavatanssin parhaimmiston esittelemään tanssitaitojaan. Luvassa on valssin pyörteissä heiluvia helmoja, hitaan valssin näyttävää eleganssia sekä hitaiden tanssikappaleiden tunteellisia tulkintoja.

Väliajalla yleisöllä on mahdollisuus tutustua Lavis-jumppaan, joka on lavatanssimusiikkia hyödyntävä liikuntamuoto. Kilpailupaikalla on myös tanssikenkä- ja tanssivaatemyyntiä sekä buffetti.

Kilpailut alkavat alkuerillä kello 11. Finaalit tanssitaan kello 14 alkaen.