Sielun peilit -torstaikonsertti Mynämäen kirjastossa

MUSIIKKI. Mynämäen kirjastosalin torstaikonserttien sarjassa kuullaan 17. maaliskuuta kello 19 Sielun peilit -musiikkitilaisuus. Konsertissa mynämäkeläinen Jarmo Jokila ja raisiolainen Tatiana Grönblom tulkitsevat Grönblomin säveltämiä lauluja. Ohjelmisto koostuu kevyestä populaarimusiikista: valsseista ja balladeista.

Osa Grönblomin säveltämistä teoksista pohjautuu raisiolaisen Teuvo Pölläsen runoihin. Karjalan Uukuniemeltä kotoisin oleva Pöllänen on kirjoittanut runoja noin 15 vuoden ajan. Vuonna 2004 Pöllänen julkaisi ensimmäisen omakustanne runokokoelmansa, jonka jälkeen hän on julkaissut muutamia novelli- ja runokokoelmia lisää.

Säveltäjä–sovittajana kunnostautunut Grönblom on vuodesta 1995 alkaen toiminut päätoimisesti Turun taideakatemian balettitanssijoiden säestäjänä.

Konserttiin on vapaa pääsy, kahvi- ja ohjelmamaksu on viisi euroa. TSS