Yrityspuolen myyntipäällikkö Janne Koukonen (vas.), Raision Turvan eläköityvä yrittäjä Pentti Lahikainen ja uusi yrittäjä Aki Aalto tarjoavat huomenna kakkukahvit yrittäjävaihdoksen kunniaksi.

YRITYSUUTISET. Vakuutusyhtiö Turvan Raision palvelupisteen yrittäjä vaihtuu. Pitkään raisiolaisia palvelleen ja nyt eläköityvän Pentti Lahikaisen saappaisiin hyppää Aki Aalto. Uudelle edustajalle Turva on tuttu entuudestaan, sillä hän on työskennellyt Turun Turvassa vakuutusedustajana viitisen vuotta.

Tarkoitus on jatkaa samaan malliin: rehdillä, iloisella ja joustavalla asenteella, kommentoi Naantalissa asuva Aalto.

Aalto oli Lahikaisen itsensä toivoma seuraaja Raisioon.

Hän osaa työnsä ja ottaa aina ihmiset huomioon, Lahikainen kehuu.

Hieman uutta sisustusta saaneessa Turvassa juodaan huomenna 17.3. kapulanvaihtokahveja. Virallisesti valta vaihtuu 1. huhtikuuta. Lahikainen ehti pyörittää Raision Turvaa yhdeksän vuotta. Hän tuli tunnetuksi myös aktiivisuudestaan Raision keskustan kehittämisessä toimiessaan Raisiokeskuksen yrittäjäyhdityksen puheenjohtajana.

Olen ollut eläkeikäinen jo pari vuotta, mutta nyt on vihdoin aika siirtyä oloneuvokseksi. Kiitos kaikille asiakkaille ja Raikkaan porukalle yhteistyöstä vuosien varrella, kiittelee Lahikainen.

Jatkossa Raision Turvasta saa myös entistä paremmin yrityspuolen palveluita, sillä helmikuussa palvelupisteessä aloitti toimintansa myös yrityspuolen myyntipäällikkö Janne Koukonen. Tähän mennessä Turvan asiakkaista noin 90 % on ollut kotitalouksia. Nyt heidän tarkoituksenaan on etsiä uusia asiakkaita ja kasvua yrityspuolelta.

Olen ollut Turvassa nyt kaksi ja puoli vuotta ja sitä ennen toimin yrittäjänä. Siksi minun on helppo ymmärtää yrittäjien tarpeet vakuutusasioissa, kommentoi Mietoisissa asuva Koukonen.

Turva on kokonaisuudessaan kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Liikevaihto on tuplaantunut kymmenessä vuodessa.

Turva on kaikessa ajan hermolla ja Turvan asiakkaat saavat tutkitusti parhaan mahdollisen hinta–laatusuhteen. Turvalla on hyvät palvelut ja niitä on ilo myydä, Aalto ja Koukonen innostuvat.

Heidän mielestään Suomessa ihmisten kannattaisi panostaa vakuutusasioissa entistä enemmän itseensä.

Joka kolmas ihminen sairastuu elämänsä aikana vakavasti. Perheissä vakuutetaan hyvin kodit ja autot ja jopa lemmikit, mutta vanhempien vakuutukset voivat silti olla retuperällä, vaikka he ovat perheen tärkeimmät moottorit, miehet sanovat.

Janica Vilen