Impivaaran uimahallissa 2 miljoonan kävijän raja rikotaan loppuviikosta

LIIKUNTA. Impivaaran uimahallissa rikotaan loppuviikosta kahden miljoonan kävijän raja. Ennätyspäivä on todennäköisesti perjantai 18.3. Kaksi miljoonaa asiakaskäyntiä on kertynyt sen jälkeen, kun Impivaaran uimahalli avattiin remontin ja laajennuksen jälkeisen neljä vuotta sitten ystävänpäivänä 14.2.2012. Edellisenä vuonna saavutettiin puolen miljoonan vuosikävijän raja, viime vuonna yllettiin jo 530 000 asiakkaaseen.

Ennätyspäivää vietetään työn merkeissä niin allasosastolla kuin kuntosaleissakin. Tällä kertaa ei palkita yhtä kävijärajan ylittävää asiakasta, vaan arvotaan kymmenen ranneketta, joihin on ladattu kymmenen kerran sisäänpääsymaksut. Muitakin iloisia yllätyksiä saattaa olla tarjolla päivän aikana.

– Monia kommelluksia on näihin neljään vuoteen mahtunut. Kaksi miljoonaa käyntiä kuitenkin osoittaa, että halli on tarpeellinen, tykätty ja tärkeä liikuntapaikka Turussa, toteaa uimalaitosten päällikkö Oskari Nummi.