Yhdistyksille maksutonta neuvontaa paikallisissa kirjastoissa

PALVELUT. Varsin Hyvä ry järjestää KirjastoKlinikan Naantalissa, Ruskolla, Maskussa ja Raisiossa. Leader Varsin Hyvä on maaseudun kehittämisyhdistys, joka toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa. Tänä keväänä yhdistys jalkautuu alueensa kuntalaisten keskuuteen kertomaan omasta toiminnastaan, Leader -periaatteistaan ja myös uudesta, vuoden alussa käynnistyneestä Yhdistysklinikka-hankkeesta.

Nimensä mukaisesti hanke on suunnattu juuri yhdistyksille ja yhdistystoimijoille. Tarjolla on maksutonta neuvontaa, apua yhdistysten toiminnan haasteisiin, viestintää, rahoitukseen tai vaikkapa markkinointiin. KirjastoKlinikan nonstop-vastaanotolla kuntalaisilla on mahdollisuus kuulla lisää Yhdistysklinikasta, sekä esittää omia ehdotuksia ja toiveitaan hankkeen palveluista.

KirjastoKlinikka päivystää Naantalin kirjastossa 22.2., Ruskon kirjastossa 29.2., Maskun kirjastossa 3.3. ja maaliskuun viimeisenä päivänä Raision kirjastossa. Kaikki KirjastoKlinikat ovat avoinna klo 15–18.