VANHALINNAN LASKIAISRIEHA SUNNUNTAINA 7.2.2016 KLO 10–16

TAPAHTUMAT. Koko perheen perinteinen laskiaisrieha Vanhalinnassa (os. Vanha Härkätie 111, 21410 Vanhalinna, Lieto) vietetään laskiaissunnuntaina 7.2.2016 klo 10–16.

Ohjelmassa on mäenlaskua (säävarauksella), ja vaikka mäkeen ei pääsisikään pihapiirissä ja museonäyttelyissä on paljon tekemistä. Pihasuunnistusrata sopii koko perheelle ja tehtävien teemoina on mm. historia ja luonto – piipahdetaan tehtävien tiimoilta museonäyttelyissäkin.

Taikuripoika-hevonen kyyditsee Vanhalinnan maisemissa halukkaita ja Turun Karva-Kaveri -koirat tulevat ilahduttamaan klo 12–14. Näitä koiria saa halata ja silittää! Kaarle Knuutinpoikien jousiampujat antavat jousiammuntanäytöksiä ja haastavat vieraatkin kisaan.

Kartanoravintolassa on laskiaisbuffet, jossa tarjolla hernekeittoa ja köyhiä ritareita ym. herkkuja. Pihalla myös nuotiopaikka, jossa voi lämmitellä ja paistaa makkaraa. Makkaraa on myynnissä myös kartanoravintolassa.

Museokauppa Hildan puoti ja museonäyttelyt ovat avoinna koko tapahtuman ajan. Museonäyttelyihin on vapaa pääsy.