Paimioon avataan Tammisillan Vuosikatsastus

Paimion Tammisillan Vuosikatsastus avautuu maaliskuussa vasemman puoleiseen rakennukseen. Kuva: Niko Peltola.

YRITYSUUTISET. Tammisillan Vuosikatsastus avautuu maaliskuussa Paimioon. Yrittäjä Niko Peltola toteaa avauksen olevan alkuperäisestä aikataulusta hieman myöhässä, koska lupaprosesseihin on mennyt oletettua kauemmin aikaa.

– Katsastuskonttorit ovat muualla Turun seudulla hyvin edustettuna, mutta Paimiossa ei ole aiemmin ollut katsastustoimipaikkaa. Tammisillan Vuosikatsastus sijoittuu ABC Tammisillan viereiseen rakennukseen, jossa toimivat Linnatuli ja Parvilla. Lisäksi liikenneyhteydet vilkkaine ykkösteineen täällä ovat mitä parhaimmat, yrittäjä kehuu.

Auranmaalta kotoisin oleva ja Turussa asuva Peltola on myös katsellut kotia Paimiosta.

– Paimio on kehittyvä ja kiinnostava paikka niin yrittää kuin asuakin, hän toteaa.

Vuonna 2007 yrittäjänä aloittanut, autoinsinöörin tutkinnon suorittanut, Peltola on tehnyt pitkän työrupeaman ajoneuvoalalla. Viimeksi hän on muun muassa toiminut katsastusalalla alihankkijana.

Tammisillan Vuosikatsastuksessa suoritetaan henkilö-, paketti- ja mopoautojen, trailerien sekä mönkijöiden eli kevyen kaluston katsastukset. Lisäksi yritys suorittaa ajoneuvon kausitarkistuksia ja osto–myynti-kuntotarkastuksia.

– Tulevaisuudessa on mahdollista laajentaa myös tiskipalveluihin, kuten ajoneuvorekisteröinteihin ja -vakuutuksiin, jos palveluille on tarpeeksi kysyntää, Peltola sanoo.

Katariina Mäkinen-Önsoy