Ystävänpäivän karaoketanssit Raision kaupungintalolla

Raisiolaisen Anita Ruusurannan koordinoimat Ystävänpäivän karaoketanssit valtaavat Raision kaupungintalon 14. helmikuuta. Kuva: Katariina Mäkinen-Önsoy.

RAISIO. Raision kaupungintalolla pyörähdellään ystävänpäivänä 14. helmikuuta kello 16–20 karaoketanssien parissa. Karaokea vetää Naantalin Kylpylän maanantaisista karaoketansseista tuttu Marjatta Hokka.

Tapahtuman koordinoinnista vastaa raisiolainen aktiivi Anita Ruusuranta, joka on järjestänyt muun muassa karaoketansseja ja hyvinvointipäiviä Raision kaupungintalolla aiemminkin.

– Karaokelle ja tanssille raivataan tilaa kaupungintalon alakerran aulasta, kun taas yläkerran valtuustotasanteella on tilaa myyntipöydille.
– Mukana on niin käsityöläisiä kuin hyvinvointi- ja kauneusalan ammattilaisiakin pöytineen. Kaupungintalon henkilöstöravintola on myös käytössämme kahviona.

Karaoketanssit saapuu avaamaan Raision kaupunginjohtaja Ari Korhonen.

– Olisi mieluisa yllätys, jos kaupunginjohtaja osallistuisi myös karaokeen laulamalla ja säestämällä kitaralla jonkin ystävänpäivään sopivan laulun, toteaa Ruusuranta hymyillen.

– Mahdollisesti joitain yllätyksiä on luvassa, mutta varmuutta emme ole vielä niistä saaneet, Ruusuranta jatkaa.

Ihalan Sos.dem.yhdistys ry:n järjestämään tapahtumaan toivotaan paikalle kaikenikäisiä ihmisiä Raisiosta ja lähikunnista.

– Vaikka ei karaokea laulaisikaan, osallistua voi tanssien ja musiikista sekä puffetin antimista nauttien, Ruusuranta innostaa.

– Odotukset ovat korkealla, sillä Marjatan vetämät karaoketanssit ovat olleet aina menestys, lisää Ruusuranta.

Ruusuranta painottaa yhteistyön voimaa tapahtumien järjestämisessä.

– Tällaisia kaikille avoimia hyvän mielen tapahtumia mielestäni ihmiset juuri kaipaavat – varsinkin pimeinä talvikuukausina.

Katariina Mäkinen-Önsoy