Lasse Heikkilän Suomalainen Messu tulossa Raisioon

SEURAKUNTA. Raision seurakuntatalossa esitetään sunnuntaina 31.1.2016 klo 15 Suomalainen Messu, joka kuvailee sanoin ja sävelin suomalaisia sielunmaisemia kansamme eri vaiheissa viime vuosisadalta nykyaikaan.

Teoksen musiikki on gospel muusikko Lasse Heikkilän käsialaa ja sen tekstit heijastelevat vuoropuhelua ihmisen ja Jumalan välillä erilaisissa elämäntilanteissa ja eri aikakausina. Musiikki muistuttaa tyyliltään kansanmusiikkia ja mukana on laulajien lisäksi useita eri instrumentteja.

Messusta tehty levytys on ylittänyt kultalevyrajan ja sen laulut ovat monille tuttuja.
Messun toteutuksesta Raisiossa vastaa kanttori Jukka Saarisen kokoama ryhmä laulajia ja soittajia. Lauluja siivittää tanssikoreografia. Myös yleisöllä on mahdollisuus yhtyä lauluihin.

Tilaisuus on kaikille avoin ja sinne on vapaa pääsy.