Maailmankuulu basso Jaakko Ryhänen konsertoi Piikkiön kirkossa

MUSIIKKI. Yksi aikamme kuuluisimpia bassoja, maailman tunnetuimmilla oopperalavoilla esiintynyt Jaakko Ryhänen konsertoi tunnelmallisessa joulukonsertissa Piikkiön kirkossa 20.12. klo 18.00. Konsertti on muualla Suomessa kirkkoja täyteen vetäneen Jaakko Ryhäsen ainoa konsertti Turun seudulla tänä jouluna. Ohjelmassa on tuttuja ja vähän tuntemattomampiakin lauluja Sibeliuksesta Wennerbergiin, jotka virittävät kauniisti joulun tunnelmaan. Konsertissa kuullaan myös urkusooloja Tiina Ilosen esittämänä. Ville Urponen huolehtii laulujen säestyksistä uruilla ja pianolla. Ohjelmassa on myös kaksi yhteislaulua, joten yleisö pääsee itsekin laulamaan.

Konsertin järjestää musiikkikoulu Ilonen yhteistyössä Piikkiön seurakunnan ja Piikkiön urkuyhdistyksen kanssa. Lippuja voi tilata etukäteen sähköpostitse osoitteesta musiikki.ilonen@gmail.com tai ostaa Piikkiön yhteispalvelupisteestä käteisellä.