Uusi kahvilaketju Bacaro Doppio tarjoilee palan kahvinmakuista Italiaa Raisiossa

YRITYSUUTISET. Bacaro Doppio on Italian rennoista pikku kahviloista vaikutteita saanut uusi delikahvilaketju, joka avasi ovensa Raision Kauppakeskus Myllyssä tänään 4.11. Bacaro Doppiossa nautitaan vastapaahdettua kahvia ja italialaistyylisiä leivonnaisia.

Bacaro Doppio -kahvilat tuovat ostoskeskuksiin rennon tyylikkään taukopaikan, jossa tunnelma on välimerellisen vilkas.

Baristat jauhavat espressojen ja erikoiskahvien raaka-aineen paikan päällä Segafreddon pavuista. Nälkäiset nautiskelevat herkullisista pariloiduista leivistä, kuten piadinoista ja mezzalunoista. Makeina herkkuina tarjoillaan italialaistyylisiä leivonnaisia ja artesaanijäätelöä.

– Kauppakeskukset ravintolamaailmoineen ovat uudistumassa. Niiden palveluiden tulee vastata nyky-asiakkaan tarpeita ja vaatimuksia. Bacaro Doppiossa tarjoamme kauppakeskuksen vieraille laadukasta kahvia olohuonemaisessa ympäristössä, kertoo SOKn matkailu- ja ravitsemiskaupan kehityspäällikkö Petri Martola.

– Toimintaympäristön muuttuessa jatkuvasti mekin tulemme lanseeraamaan uusia konsepteja entistä nopeammin ja annamme niille tilaa kehittyä asiakkaiden kanssa. Aiemmin tänä syksynä S-ryhmä avasi Tsiken-kanaravintolan ja pizzaa paloina tarjoilevan Qualitanon. Molemmista olemme saaneet erittäin hyvää palautetta, Martola sanoo.

Bacaro Doppion konsepti on SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan suunnittelema ja kahviloiden sisustus Visionary Design Partnersin Jaana Ekmanin käsialaa.