Taimon koululla joulukuussa myyjäiset

TAPAHTUMAT. Taimon koululla Naantalissa järjestetään sunnuntaina 13.12. klo 9–14 joulumyyjäiset. Luvassa on  joulukoristeiden, -lahjojen ja – leivonnaisten markkinat. Myyjäiset järjestää Taimon koulun vanhempainyhdistys.

– Vanhempainyhdistys halusi järjestää joulumyyjäiset, josta jokainen voi löytää jotakin kivaa kotiin ostettavaksi tai vaikkapa lahjaksi. Taimon koulun vanhempainyhdistys on aktiivinen järjestämään kaikenlaisia tapahtumia ja niinpä päätimme järjestää  myös joulumyyjäiset, toivottavasti tästä tulee jokavuotinen perinne, yhdistyksen puheenjohtaja Sari Saine kertoo.

Myyjäisissä on luvassa perinteisten leivonnaisten ja joulukoristeiden lisäksi myös ohjelmaa. Taimon koulun oppilaat esittävät päivän aikana jouluisia musiikkiesityksiä ja myös joulupukki on luvannut piipahtaa paikalla. Myyjäisissä on lisäksi jouluinen buffetti, josta voi pikkurahalla ostaa suolaisia ja makeita herkkuja. Buffetin tuotolla tuetaan Taimon koulun oppilaiden vuotuisia luokkaretkiä ja mm. liikuntavälinehankintoja.