Raisiossa juhlitaan lasten oikeuksia

TAPAHTUMAT. Raisiossa Vaisaaren koululla järjestetään RaisioLASTEN tapahtuma lauantaina 21.11.2015 klo 10–12. Raisiolaiset lapsi-, nuoriso- ja perhejärjestöt ovat koonneet voimavaransa yhteen ja järjestävät yhdessä ensimmäistä kertaa lasten oikeuksien kunniaksi perheille mukavaa yhteistä tekemistä.

Kansainvälistä lapsen oikeuksien päivää vietetään joka vuosi 20. marraskuuta YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen hyväksymisen (20.11.1989) kunniaksi kaikkialla maailmassa. Raision tapahtuman tarkoitus on muistuttaa YK:n lasten oikeuksista sekä tuoda esille raisiolaisten järjestöjen toimintaa. Tapahtumassa on mm. nallesairaala, pomppulinna, askartelua, liikuntapiste, perhepelejä, leikkejä, halikoirien vierailu, traktori-esittely, eräpiste, kasvomaalausta sekä kahvi- ja mehutarjoilu.

RaisioLASTEN tapahtuman järjestäjinä ovat MLL Raision yhdistys ry, Kansallisen Lastenliiton Raision paikallisyhdistys ry, Raision KilliNallit, Raision Kirjasto, Raision Nuoret Kotkat ry, Raision nuoriso- ja perhepalvelut, Raision Pelastakaa lapset ry, Raision Pioneerit ry, Raision Vesaiset ry sekä SPR Raision osasto.

Tapahtumaan on vapaa pääsy.