Raision kaupunginkirjasto on kokonaan suljettu 16.-23.11.

PALVELUT. Aikaisemmasta tiedosta poiketen Raision kaupunginkirjaston kaikki osastot ovat suljettuina 16.-23.11. Muutos johtuu siitä, että sulkemisen aikana Yhteispalvelussa ja lehtiosastolla on tilaisuus tehdä työläitä lattian korjaus- ja kunnostustöitä.

Muitakin muutoksia tehdään. Kirjastosaliin on tulossa Runonurkka, jonne sijoitetaan mm. runous, näytelmät ja kirjallisuustiede. Runonurkassa on tarkoitus järjestää pienimuotoisia kirjallisia tilaisuuksia. Romaanit siirretään kirjastosalin keskelle, hyllyrivistön alkuun, josta ne löytyvät helposti.

Kiinnioloaikana lainoja voi palauttaa Raision kaupunginkirjaston yöpalautusluukkuun, joka on Timalin puoleisen pääoven vieressä. Luukkuun jätettyjä palautuksia ei käsitellä kiinnioloaikana. Eräpäivät eivät osu kiinniolopäiviin.

Myös Vaski-verkkokirjasto on poissa käytöstä 16.11. alkaen. Aineistoa ei voi uusia eikä varata.

Vaski-kirjastojen sulkeminen johtuu siitä, että Salon kaupunginkirjasto liittyy Vaskiin. Yhdistymisen jälkeen myös Salon kirjastojen kokoelmat ovat kaikkien Vaski-kirjastojen asiakkaiden käytössä.