Konsolipelejä Raision kaupunginkirjastossa 9. – 10.11.

TAPAHTUMAT. Maanantaina 9.11. ja tiistaina 10.11. klo 16 – 19 Raision kaupunginkirjastossa juhlistetaan Kansallista peliviikkoa konsolipelien merkeissä. Kirjasto toivottaa tervetulleeksi yhteiseen pelihetkeen niin lapset kuin aikuiset!

Pelisalkku on maakunnallinen, osittain Ely-rahoituksen turvin toteutettu kirjastohanke, joka tuo kirjastotaloon mm. suositun futispeli Fifan. Pienemmät pelaajat voivat kokeilla lastenosastolla Lego- ja Angry Birds -konsolipelejä. Aikuisempaan makuun löytyy tasapainoa haastava, liikeohjaimella varustettu Nintendo Wii. Pelattavissa pelikonsolit: PlayStation 4, XBox One ja Wii.

Retropelien ystävien iloksi taideosastolle asennetaan NES eli Nintendo Entertainment System –formaatti. Super Mario Bros 2 -pelillä on mahdollista palata ajassa taaksepäin tai viettää hetki alkuperäisen Tetriksen parissa.