S-market Raisiontori avasi ovensa

YRITYSUUTISET. Uudistunut ja Raisiontien puolta vaihtanut S-market Raisiontori vietti avajaisiaan tänään 15. lokakuuta.

– Kauppapaikan muutoksen takana on halu parantaa asiakasomistajiemme palveluita Raisiossa sekä toisaalta varmistaa kilpailukykymme myös tulevaisuudessa. Nykyaikainen myymälä parhaalla kauppapaikalla mahdollistaa valikoimien tehokkaan käytön ja asioinnistakin tulee asiakkaalle entistä helpompaa, sanoo marketeista vastaava toimialajohtaja Mikko Rauhanen Turun Osuuskaupasta.

– Myymälässä on kattavat valikoimat kaikista tuoteryhmistä. Ruokatorilta saa herkulliset valmisruoat, salaatit, lihat ja leikkeleet sekä kalat. Oma paistopiste tarjoaa päivittäin tuoretta leipää ja leivonnaisia. Myös hedelmä- ja vihannesosastomme on erittäin monipuolinen ja se tarjoaa sesongin ajankohtaisimmat kasvikset, kertoo ryhmäpäällikkö Mika Aaltonen.

S-market Raisiossa työskentelee yhteensä 21 henkilöä. Marketpäällikkönä jatkaa aikaisemmasta liiketilasta tuttu Hanna Tuominen.

– Otimme uuden liiketilan myötä jättiharppauksen 2000-luvulle. Vastaamme näin entistäkin paremmin päivittäistavarakaupan vaatimuksiin tänä päivänä, Tuominen kommentoi.