Paimion ABC Tammisillan marketista tulee Sale

YRITYSUUTISET. ABC Tammisillan yhteydessä palvelee 31.10. alkaen uusi Sale-myymälä, joka on avoinna joka päivä klo 6–24.

ABC Sale Tammisillassa on runsaat ja monipuoliset valikoimat kaikista tuoteryhmistä, joten uudessa Salessa hoituvat vaivattomasti niin arjen ruokaostokset kuin pienemmät eväsostoksetkin. Muutoksen myötä tuomme asiakkaillemme lähikauppapalvelut ja valikoimat kilpailukykyisin hinnoin joustavasti toimivaan liikennemyymälään. Valikoimissamme tuomme esiin paikallisuutta ja valikoimistamme löytyy muun muassa Kotileipomo Tanniset Oy:n tuotteita. Uutuutena tarjoamme herkulliset ja uunituoreet Fazer-leivät paistopisteestämme, kertoo ryhmäpäällikkö Tuomas Valanne Turun Osuuskaupasta.

Tammisillan ABC:llä palvelee tuttuun tapaan ABC restaurant, jonka palvelutarjontaan sisältyy noutopöytä, á la carte -annokset, pizzat sekä herkullinen kahvilatarjonta. Liikennemyymälässä on myös Hesburger.

Muutkin Turun Osuuskaupan liikennemyymälöiden yhteydessä toimivat ABC Marketit on muutettu Sale-myymälöiksi. ABC Sale Auranlaakso ja ABC Sale Koulukatu Turussa ja ABC Sale Raisio palvelevat kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä ja ABC Sale Aura sekä Paimiossa ABC Sale Tammisilta klo 6-24.