Mynämäen apteekin murtovaras kuoli

POLIISI. Mynämäen apteekkiin Keskuskatu 13-osoitteessa on murtauduttu ikkuna rikkoen kolme kertaa lyhyen ajan sisällä: 22.10.2015; 23.10.2015 ja 26.10.2015. Kahden ensimmäisen teon yhteydessä anastettiin huumaavia lääkkeitä ja kolmas teko jäi yritykseen. Kolmannen teon yhteydessä yksi paikalla olleista 4 tekijästä loukkaantui ja kuoli lähes välittömästi tapahtumapaikan läheisyyteen teon yhteydessä saamiinsa vammoihin.

Poliisi on ottanut tekoihin liittyen kiinni 6 alueella asuvaa miestä. Heistä 5 on vapautettu tutkinnan edetessä odottamaan asian oikeuskäsittelyä ja yksi henkilö on vangittu 30.10.2015 perusteena edellä mainitut teot. Esitutkinnassa nimikkeinä ovat 2 varkautta, 2 huumausainerikosta (koska viety huumaavia lääkkeitä) ja heitteillepano liittyen loukkaantuneen henkilön kohteluun tapahtuman yhteydessä.