Boggle Flash

Yllättävän hauska Boggle Flash on kekseliäs nykyaikainen sanapeli. Peli koostuu viidestä elektronisesta, pienellä näytöllä varustetusta palasta, jotka tietävät koska ovat rinnakkain ja missä järjestyksessä. Ideana on asetella palasista mahdollisimman monta 3-5 kirjaimista sanaa aikarajan sisällä. Peliä voi pelata yksin tai joukolla ja siihen jää heti koukkuun.

Boggle Flash


Julkaisija:
Hasbro (2011)
Suositeltava ikä: 8+
Pelaajien lukumäärä: 1+
Hinta: 39,95 euroa

Kovin pitkäikäistä hupia Boggle Flash ei tarjoa, mutta varsinkin porukassa se tuottaa sopivasti kilpailuviettiä. Pieni muovinen pelilaatikko mahtuu vaikka takin taskuun on ja se on näppärä napata reissuun ajankuluksi.

Peli soveltuu lukemaan oppiville lapsille siinä kuin aikuisillekin. Hoksnokkaa nimittäin tarvitaan kaikkien mahdollisten hyväksyttävien sanojan keksimiseksi. Boggle Flash on voittanut Vuoden peli 2011 -palkinnon Ruotsissa.

 

Kai Saarto

ARVOSTELUN YLEISNÄKYMÄ
Arvosana
7.5
Edellinen artikkeliHaltiain verta vie Noiturin romaanimittaan
Seuraava artikkeliParkettien partaveitset
boggle-flashYllättävän hauska Boggle Flash on kekseliäs nykyaikainen sanapeli. Peli koostuu viidestä elektronisesta, pienellä näytöllä varustetusta palasta, jotka tietävät koska ovat rinnakkain ja missä järjestyksessä. Ideana on asetella palasista mahdollisimman monta 3-5 kirjaimista sanaa aikarajan sisällä. Peliä voi pelata yksin tai joukolla ja siihen jää...