Yrittäjäveljeksillä Kamaran ja Mariwan Azamifarilla riittää töitä

Mariwan ja Kamaran Azamifarin yritys Golan Food on toiminut Varissuon liikekeskuksessa 13 vuotta.

 

Varissuon liikekeskuksessa käy paljon asiakkaita. Siitä iloitsevat Golan Food Oy:n yrittäjät Kamaran ja Mariwan Azamifar. Veljekset ovat pitäneet elintarvikekauppaa liikekeskuksessa jo 13 vuoden ajan.
– Viime keväänä kaupankäynti pysähtyi koronan takia kolmeksi viikoksi. Sen jälkeen tilanne normalisoitui onneksi pian, Kamaran Azamifar kertoo.
– Huono puoli on hintojen nousu kuljetusten vähentyessä. Se on vaikuttanut myös tuotteiden myyntihintaan jonkun verran, Kamaran jatkaa.

Azamifarin veljeksiltä löytyy kuitenkin uskallusta kehittää yritystoimintaansa. Uutena toimialueena heillä on Raisio.
– Pitää vain uskaltaa ja oppia elämään viruksen kanssa. Avasimme juuri toisen kaupan Raisioon. Uudistimme siellä Balkan Marketin liiketiloja ja laajensimme tuotevalikoimaa.
– Kevään suunnitelmissa on tehdä nopea remontti myös Varissuon yrityksessämme.

Tuotevalikoima on veljesten yrityksissä laaja.
– Olen ottanut tehtäväkseni kehittää tuotetarjontaa. Tuotteissa on eurooppalaisia merkkejä itämaisten rinnalla. Yhteistyötä tehdään paljon myös suomalaisten tukkujen kanssa, Mariwan sanoo.

Varissuon liikekeskus on Azamifarien mielestä hyvä paikka yrittää.
– Täällä kulkee paljon ihmisiä. Turvaväleistä kuitenkin huolehditaan.
– Yrittäjyydessä on muutenkin paljon hyvää, jos vain pää kestää. Alku on aina vaikeaa. Oman ajan hallinta sekä itsensä pomona oleminen sopivat hyvin meille.

Katariina Mäkinen-Önsoy

 

 

Jaa juttu sosiaalisessa mediassa!