Metallivuori valtaa Uittamon kansanpuiston heinäkuussa

TAPAHTUMAT.

Raskaan musiikin festivaali Metallivuori valtaa 12.–13. heinäkuuta Uittamon kansanpuiston. Toista kertaa järjestettävä tapahtuma tuo paikalle lukuisia metalli- ja rockbändejä suosittujen yhtyeiden ja uusien tulokkaiden muodossa.

Metallivuoren esiintyjäkaartissa on kotimaisen metallin raskaita titaaneja ja lupaavimpia tulokkaita. Tapahtumassa voi nähdä jäähyväiskiertueellaan olevan Maj Karman, sekä muun muassa Mokoman, Lost Societyn, Bloodredin, Hourglassin, Mors Subitan.

– Viime vuoden Metallivuori menestyi hyvin, ja odotamme tälle vuodelle vielä suurempaa kävijämäärää. Artistivalinnoissa on kuunneltu viime kesän kävijöiden lähettämiä toiveita, ja etenkin jäähyväiskiertueella olevan Maj Karman fanien kannattaa olla hereillä. Myös Turku Rock Academyn kanssa yhteistyö jatkuu ja siitäkin oli tullut paljon kiitoksia
asiakaspalautteissa, kertoo tapahtuman tuottaja Iida-Sofia Saukkoriipi.

Turun Seutusanomat