Paula Ehrmanin teoksia Maskun kunnankirjastossa

Paula Ehrmanin Downton Abbey -teemainen näyttely.
Paula Ehrmanin Downton Abbey -teemainen näyttely.

MASKU.

Maskun kunnankirjastossa on esillä 29. huhtikuuta asti raisiolaisen harrastajamaalarin Paula Ehrmanin töitä. Ehrman on maalannut öljyväreillä yli 40 vuotta. Hän hoiti myös Raision seudun taideyhdistys ry:n sihteerin pestiä yli 30 vuotta.

Viime vuosina eri puolilla Varsinais-Suomea pidetyistä näyttelyistä viimeisin oli Raision kaupungintalolla, jossa oli esillä yli 50 maalausta. Teosten aiheina oli Suomen perhosia, ritareita ja neitoja ja Downton Abbey -henkilöhahmoja..

Maskussa nyt esillä olevan näyttelyn teoksissa kuvataan Downton Abbey -hahmoja ja sen aikaista miljöötä. Tämän maalaussarjan tekemisen Ehrman on aloittanut jo vuonna 2016, ja jatkanut sarjaa uusilla maalauksilla, jotka ovat aiempia suurikokoisempia teoksia.

Turun Seutusanomat