Matkailijat ja seniorit huomioitu kevään tapahtumissa

Messutapahtumien kevät jatkuu vilkkaana.
Messutapahtumien kevät jatkuu vilkkaana.

Matkailu osana Turun Kevät -tapahtuman monipuolista ohjelmaa. Uutuutena SenioriExpo.

TAPAHTUMAT.

Turun Kevät -tapahtumaan on paketoitu laaja kattaus keväisiä vapaa-ajan ideoita niin maalle kuin merelle. Pääosassa ovat piha, puutarha, mökkeily, veneily sekä uutuutena matkailu. Turun Messukeskuksessa 12.–14. huhtikuuta järjestettävässä Turun Kevät -kokonaisuudessa päästään siis inspiroitumaan ohjelmasta, työnäytöksistä ja workshopeista.

Maksuton seniorien oma tapahtuma on Turun Messukeskuksen hyväntuulinen uutukainen. Rennosta yhdessäolosta ja mukavasta tekemistä nautitaan koko päivä: päivätansseissa pyörähdellään muun muassa fuskun tanssikurssin tahtiin ja ohjelmalavalla saadaan maistiaisia Tauno Palosta ja Ansa Ikosesta kertovasta laulukomediasta.

Keskiviikkona 24. huhtikuuta järjestettävässä SenioriExpossa on ohjelmassa lisäksi muun muassa ideoita lähimatkailuun, vetreyttävää jumppaa sekä liikunta- ja ravintosuosituksia käsittelevä luento.

Turun Seutusanomat