Kivet kertovat -keskiaikaviikkoa vietetään ensi viikolla

Raision kirkko.
Raision kirkko.

RAISIO.

Perinteinen Kivet kertovat -tapahtumaviikko järjestetään 13.–19. maaliskuuta. Luvassa on muun muassa Killin ja Nallin tarina -elokuvanäytöksiä, olutpruuvi, ohjelmallinen keskiaikapäivällinen, keskiaikaisten laulujen konsertti, taidehetkiä ja Raision historiaa valottavia luentoja.

Kirjastossa on koko viikon ajan nähtävissä ja koettavissa on tintamareski Pyhästä Martista, keskiaika-aiheisen aineiston näyttely sekä kuvataiteilija ja kuvittaja Elina Helkalan aiheeseen liittyvää taidegrafiikkaa. Keskiaikateema näkyy myös seurakunnan Myllyn toimipisteen näyteikkunassa.

Tapahtumaviikon järjestävät yhteistyössä Raision seurakunta, Raision kaupunki, Raseko ja Raisio-Seura. Tapahtumaviikko on osa Raisio 50 vuotta kaupunkina -juhlavuoden ohjelmistoa.

Raision kirkko
Lisätietoa Kivet kertovat -teemaviikosta Raision seurakunnan sivuilla.

Katariina Mäkinen-Önsoy