Elämäni virsi -ilta Raisiossa

Elämäni virsi -musiikkitilaisuus
Tunnetut raisiolaiset Pertti Ruotsalo, Riia Sandström, Eero Vainio, Tiina Tunturi ja Pertti Karppinen ovat valinneet elämänsä virren.

MUSIIKKI.

Raision kirkossa sunnuntaina 10.3. kello 15 pidettävässä Elämäni virsi -musiikkitilaisuudessa päästään kuuntelemaan tunnettujen raisiolaisten valitsemia virsiä ja tarinoita niiden takaa.

Juontaja Riikkamarja Autio saa illan vieraat avaamaan sydämensä Raision seurakunnan kanttori Katarina Engströmin johdolla bändin tahdittaman musiikin voimalla. Tapahtumassa voi arvuutella, mikä virsi mikä tarina liittyy olympiavoittaja Pertti Karppisen tai kirkkoherra emeritus Pertti Ruotsalon elämän virteen tai mikä virsi soi toimitusjohtaja Riia Sandströmin tai MuM Tiina Tunturin mielessä tai on tärkeä Raision kaupunginjohtaja Eero Vainiolle?

Turun Seutusanomat