TV:stä tutut antavat remonttivinkkejä

Ella Kanninen ja Jasmiini Lappalainen antavat parhaita vinkkejään oman kodin kunnostamiseen Rakennusmessuilla sunnuntaina.

MESSUT

Televisiosta ja teattereista tutut julkisuuden naiset antavat messuyleisölle remonttivinkkejä Rakennusmessujen lauantaina ja sunnuntaina.

Lauantaina Niina Ahonen haastattelee näyttelijä Elsa Saisiota Olohuone-lavalla.

Elsa Saisio on helsinkiläinen freelance-näyttelijä, joka on näytellyt uransa aikana lukuisia kantavia rooleja kotimaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa sekä tehnyt merkittävän määrän päärooleja muun muassa Kansallisteatterissa sekä Tampereen, Lahden ja Espoon teattereissa – niin klassikoissa, nykynäytelmissä kuin myös musikaaleissa.

Muutama vuosi sitten Saisio muutti perheensä kanssa Helsingin kivisestä kantakaupungista Toukolan vehreälle ja rauhalliselle puutaloalueelle. He ostivat sieltä pian sata vuotta täyttävän hirsirakenteisen omakotitalon puutarhoineen.

Sisustajina ja remontoijina Saisio ja hänen miehensä arvostavat persoonallisuutta sekä ajattomia ja kestäviä ratkaisuja. He yhdistelevät uutta ja vanhaa.
Saisio ja hänen miehensä ovat muuttonsa jälkeen ehtineet tehdä jo monta remonttia taloon.

 

Sunnuntaina kuullaan puolestaan ammattilaisten inspiraatiovinkit oman kodin remonttiin. Ella Kanninen ja Jasmiini Lappalainen rohkaisevat jokaista tarttumaan maalaustelaan ja jakavat esityksessä parhaita vinkkejään oman kodin kunnostamiseen.

Pienillä uudistuksilla voi saada suuria vaikutuksia aikaiseksi. Kannisen ja Lappalaisen esityksessä kuullaan, miten voi päivittää sisäpintoja ja tehdä pienelläkin budjetilla näkyviä muutoksia. Jokanaisen remonttikirjan ja Jokanaisen mökkiremontti -kirjan tekijät näyttävät esityksen aikana myös runsaasti ennen ja jälkeen -kuvia.

Ella Kanninen on monesta television matkailu- ja kulttuuriohjelmasta tuttu toimittaja ja juontaja, joka uppoutui remontoinnin maailmaan vasta muutama vuosi sitten.

Jasmiini Lappalaisen intohimo remontointiin lähti jo parikymppisenä –  itse remontoituja kohteita on takana jo kahdeksan.

Rakennusmestarien tyttäriä yhdistää niin vuosien ystävyys, yhteiset remonttiprojektit kuin kaksi viime vuosina kirjoitettua kirjaa: Jokanaisen remonttikirja ja Jokanaisen mökkiremontti -kirja.