Mihin äänestyspäätöksesi presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella perustui?

MITÄ MIELTÄ?

Turun Seutusanomien nettigallupissa eli Mitä Mieltä -palstalla kysytään tällä kertaa lukijoidemme äänestyspäätösten perusteita. Kenenkään ei tietenkään tule paljastaa omaa ehdokastaan, ja korostetaanpa tässä vielä sitäkin, että gallupiin voi vastata anonyymisti – nimen ja yhteystietojen jättäminen on aina gallupissamme vapaaehtoista.

Kysymme nyt vielä ensimmäisen kierroksen äänestyspäätöksistä, koska esimerkiksi taktinen äänestäminen on ollut – ja on vieläkin – tapetilla. Gallupiin voi vastata toisen kierroksen varsinaiseen vaalipäivään eli sunnuntaihin asti, käsittelemme saadut vastaukset ensi maanantaina ja koostamme niistä jutun seuraavaan eli 21. helmikuuta ilmestyvään lehteemme. Samassa lehdessä tietenkin käsitellään toisen kierroksen vaalitulosta.Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan jälleen pari pikkupalkintoa.