Uusi aikuisten kausituote kannustaa säännölliseen liikkumiseen 

Liikuntarannekkeella kannustetaan monipuoliseen liikuntaan.

LIIKUNTA 

Turun kaupunki kannustaa ihmisiä säännölliseen liikkumiseen uudella neljän kuukauden kausituotteella, joka on ensimmäistä kertaa kaikkien turkulaisten saatavilla.

Turku viestii “Liiku henkesi edestä” -tuoteuudistuskampanjalla liikkumisen merkittävistä hyödyistä. Tammikuun ajan on myynnissä myös 12 kuukauden kampanjatuote, jolla voi liikkua Turun liikuntapaikoilla edullisesti vuoden ympäri.

Uudet liikunnan tuotteet palvelevat eri asiakasryhmiä muuttuvissa elämäntilanteissa – vuodenajasta riippumatta.

Neljän kuukauden kausituote on nyt kaikkien turkulaisten saatavilla 80 eurolla ja aleryhmäläisille 40 euron hintaan. 

Tuttu Senioriranneke kulttuurietuineen on edelleen valikoimissa neljän kuukauden kausituotteena, ja sen voi ostaa 40 euron hintaan, kuten myös Opiskelijarannekkeen latauksen saa jatkossakin kympillä kuussa. Aiemmin voimassa olleet alennusryhmät säilyvät hinnastossa ennallaan ja niiden hinnat koskevat nyt 4–16 -vuotiaita lapsia, opiskelijoita, eläkeläisiä, työttömiä, kuntoutustukea ja kotihoidontukea saavia, varusmiehiä ja siviilipalvelusmiehiä sekä terveydenhuollon ammattilaiselta kirjallisen suosituksen saaneita turkulaisia. 

Turun kaupunki toivottaa myös lähikuntalaiset tervetulleiksi Turun liikuntapaikoille, sillä kausituotteen hinta on jatkossa samanhintainen asuinpaikasta riippumatta. Latausrannekkeet voi ostaa Impivaaran ja Petreliuksen uimahalleista, Liikuntapalveluiden asiakaspalvelusta, Kauppatorin Monitorista ja Kupittaan keilahallin kahviosta. 

12 kuukauden kampanjatuote on myynnissä vain tammikuun ajan. Liikuntarannekkeen kampanjahinta on 200 euroa, ja alennusryhmät pääsevät liikkumaan sadan euron hintaan. Edullinen kampanjahinta on siis voimassa tammikuun loppuun asti.