Paikallisia rekrymessuja tammikuussa

Varsinais-Suomen TE-toimiston Timo Rautavirta ja Eija Erlamo. Kuva: Turun Seutusanomien arkisto.
Varsinais-Suomen TE-toimiston Timo Rautavirta ja Eija Erlamo. Kuva: Turun Seutusanomien arkisto.

TYÖLLISYYS.

Varsinais-Suomen TE-toimisto yhdistää työntekijät ja työnantajat seudullisella yhteistyöllä kuntien ja yritysten kanssa.

ESKO – Eteläisten kuntien Rekrymessut pidetään 15.1. kello 13–15 Kaarina-talolla. Uutena ohjelmassa on paneelikeskustelu, aiheena ”Työvoimapula, totta vai tarua?” Paneelia hostaavat Paimion elinkeinojohtaja Jani Penttilä sekä Eija Erlamo TE-toimistosta. Tapahtumassa voi osallistua myös hauskaan kilpailuun, jossa ESKO-kunnat palkitsevat parhaat aloituslauseet työpaikkahakemuksessa. Aulan ohjelma striimataan TE-toimiston YouTube-kanavalle.

Naantalin Rekrymessut on suunnattu työhakijoille, alan vaihtajille, opiskelijoille sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan työmahdollisuuksista. Mukana Naantalin kylpylän Ballroomissa 17.1. kello 13–16 järjestettävässä tapahtumassa on naantalilaislähtöinen mediapersoona-yrittäjä Koukus-kanavalta ja Gilla FC -jalkapalloseurasta tuttu Roope Rannisto.

Raision Yritys- ja Rekrymessut pidetään Rasekon ammattiopistolla 23.1. kello 13–16. Työnantajien lisäksi messuilla ovat mukana etsivä nuorisotyö, Raision kaupungin yritys- ja työllisyyspalvelut, Raseko ammatillisen koulutuksen tarjonnallaan sekä TE-palvelut. Uutena ohjelmana on cv-paja ja erillinen tapahtumahuone, jossa puheenvuoroja.

Sesonki Startti -rekrytapahtuma järjestetään Paraisten kaupungintalolla 24.1. kello 14–17. Tapahtuma on suunnattu kaikille sesonkityönhakijoille ja työnantajille, jotka etsivät sesonkityöntekijöitä kesäkaudelle 2024.

Paraisten kaupunki järjestää yhteistyössä Varsinais-Suomen TE-toimiston kanssa Sesonki startti -tapahtuman yhteydessä Rekry-infon kello 12.30–13.30 kaupungintalolla. Tämä tilaisuus on suunnattu kaikille työnantajille ja asiasta kiinnostuneille. Yritysten tulee ilmoittautua tapahtumaan Lyyti-linkin kautta viimeistään 21. tammikuuta.

Katariina Mäkinen-Önsoy