Kupittaan asema oli Turussa viime vuonna taksitilausten suosituin määränpää

02 Taksin tilausdatan mukaan taksia käytettiin Turussa viime vuonna eniten silloin, kun lähdettiin matkoille, juhlimaan tai sairaalaan. Kaikkein suosituin määränpää oli Kupittaan asema.

TURKU.

02 Taksin tilausdatan mukaan taksin käyttö on Turussa suosittua silloin, kun lähdetään matkalle tai juhlimaan. Kolme suosituinta taksimatkan määränpäätä Turussa olivat viime vuonna Kupittaan asema, Turun satama ja Turun päärautatieasema. Asemien ja ravintoloiden lisäksi Turun yliopistolliseen keskussairaalaan tilataan paljon takseja.

Kaikissa suurissa kaupungeissa suosituimmat määränpäät ovat saman tyyppisiä. Valtakunnallisesti katsottuna ne ovat kaikki rautatieasemia, satamia tai lentoasemia. Suosituimpia taksinkäyttötilanteita yhdistää se, että kyyti tarvitaan jonain tiettynä aikana.

– Suomalainen taksi on edelleen turvallinen kulkuväline ja siihen luotetaan silloin, kun ei olla itse ajokunnossa tai halutaan matkustaa tietyllä aikataululla. On silti totta, että taksinkäyttäjän täytyy olla aiempaa tarkempi sen suhteen, mitä kautta taksin tilaa. Me 02 Taksissa kokoamme yhteen luotettavat kotimaiset taksiyhtiöt, jotta asiakas voi meidän kauttamme tilata aina turvallisen kyydin, kertoo 02 Taksin Business Lead Sami Kultala.

Turun Seutusanomat

 

 

10 suosituinta taksitilausten määränpäätä Turussa vuonna 2023

 1. Kupittaan asema
 2. Turun satama
 3. Turun päärautatieasema
 4. Turun linja-autoasema
 5. Apollo
 6. Turun lentoasema
 7. TYKS
 8. Heidi’s Bier Bar
 9. Night Club Marilyn
 10. Kauppatori

Kymmenen suosituinta taksitilausten määränpäätä valtakunnallisesti vuonna 2023

 1. Helsinki-Vantaan lentoasema
 2. Kupittaan asema
 3. Tampereen rautatieasema
 4. Helsingin päärautatieasema
 5. Turun satama
 6. Turun päärautatieasema
 7. Seinäjoen Matkakeskus
 8. Oulun lentoasema
 9. Turun linja-autoasema
 10. Oulun rautatieasema